Hvorfor Fjellmillom Stisykkelfest?

Gjengen bak Ringebu Sykkelgruppe har vært ivrige stisyklister i ganske mange år og vi har vært  på turer både på Kvitfjell, Venabygdsfjellet, Ulberg og Ringebufjellet. Vi er en gjeng som ikke sykler for å trene, men for å ha det hyggelig på tur og det har ofte resultert i at turene ikke har vært veldig lange i km uansett om de kanskje har vært det i tid ;)

I seinere år har vi beveget oss ut på de litt lengre turene – om det har med stigende form å gjøre eller behovet for å oppdage noe nytt lar vi være usagt, men det har  i hvert fall resultert i at vi funnet noen rimelig unike turer i fjellet, og gjerne turer som starter på et fjell og ender på et annet. Når vi bestemte oss for å gjennomføre planene med en stisykkel camp så kunne vi ikke låse oss kun til et bestemt stedsnavn og  «Fjellmillom» kom opp som en aktuell kandidat. Dels fordi det kan dekke konseptet uansett hvor stiene tar oss, men det er også er lokalt navn som er veldig beskrivende på det vi driver med – sykler mellom fjellene.

Fokus på campen 2017 er sykling på Venabygdsfjellet og Ringebufjellet, men kanskje det kan utvides til enda et fjell eller to i fremtiden – og kanskje «fest» kan bli til «festival», men først skal vi lage et arrangement som folk snakker om i lange tider etterpå. Vi har faktisk så stor tro på at dette blir bra greier at vi har lyst å melde oss på selve…

Til info: for deg som synes Ringebu, Venabygdsfjellet og Fjellmillom høres veldig fjernt ut, det ligger faktisk ganske praktisk til midt i mellom Oslo og Trondheim. Det er heller ikke så veldig langt til Ålesund så vi kunne like godt ha brukt «Bymillom» som navn, men det klinget ikke like godt ;)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: