Sykkelsommer!

Når kalenderen sier 1. juni må det være lov å si at sommeren er her på ordentlig, uansett vær i det langstrakte land. Nede i Ringebu har det vært bare stier lenge, men på fjellet har snøen vært seig i år. Nå begynner det endelig å se lovende ut for tørre stiturer på noen av de fineste plassene vi veit om – Svartfjell og Trabelifjell er noen godbiter, men det finnes godturer mange andre plasser og vi skal snart begynne å legge planene for hvilke stier vi ender opp med å vise frem på stisykkelfesten :) Følg med for oppdateringer!

I dag kan vi også annonsere med at det trekkes ut fine premier blandt de som allerede meldt seg på og de som melder seg på frem til og med 30 juni. 7blåner  sponser med denne hjelmen fra Urge og denne sekken fra Evoc.

 

En kommentar om “Sykkelsommer!

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: