100% guidete turer

Fjellmillom stisykkelfest er stimoro på sitt beste. Du kan forvente 100% guidete turer, mil etter mil på fjellsti, skogsti, steinete sti, barnålsti, flytsti og teknisk sti – noen stier må kanskje pushes opp, men kan nytes fullt ut på veg ned igjen, andre stier krysser vann og en sjelden gang krysser vi også veg – felles for alle turer er at vi har mange guider på plass og at tempo tilpasses slik at alle har en god opplevelse både på korte og lange turer. Du kan ellers forvente episke omgivelser, sosiale happenings og at vi tar deg til plasser du kommer til å vilje oppleve med sykkel igjen og igjen. Det finnes fortsatt ledige plasser, men ikke vent for lenge med påmeldingen da det er begrenset antall billetter. Melder du deg på før 30 juni er du også med i uttrekningen av veldig fine premier som du kan lese mer om her. Ses vi?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: