Ringebumagi

Vi har vært ute på fine stiturer de siste dagene, både på Venabygdsfjellet og i Ringebu. Variasjonen mellom tekniske partier og flytstier er noe vi liker godt og dette får du oppleve gjennom hele helgen på Fjellmillom Stisykkelfest. Lørdagens heldagstur tar oss gjennom hele spektret og de siste 6-7 kilometrene går på fantastiske flytstier gjennom Ringebuskogene. Det spiller ikke noen rolle hvor sliten du er når du kommer hit, de siste nedoverkjøringene kommer til å trolle frem store glis uansett :) Vi tar selvfølgelig pauser under vegen, hele dagen og når vi kommet oss over fra Venabygdsfjellet til Ringebufjellet finnes noen ulike valg for å komme seg ned til Ringebu og afterbike på Annies. Uansett hvilken rute du velger så får du et stykke Ringebumagi med deg hjem.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: