Topptursykling

Som utlovd i programmet for Fjellmillom Stisykkelfest blir det en del toppturer på campen. Spesielt på søndagen da vi håper å rekke 3-5 topper, litt avhengig av hvor gira folk er ;). Toppturene på Venabygdsfjellet er ofte så pass bratte/steinete at det ikke er mulig å sykle hele vegen opp, man må pushe sykkelen noen plasser. Det er kanskje ikke det artigste å drive med på sykkeltur, men når du er på toppen og har de kuleste nedkjøringene foran deg så er det verdt slitet! Blir været så fint som det var idag får du også oppleve fjellet på sitt beste på flere måter, omgivelsene tar pusten ur deg, om du har noen igjen etter turen opp på toppen. På en klarværsdag ser man både Rondanemassivet og Jotunheimen. Vi er i harde forhandlinger med værgudene og håper at de sparer noen soldager til august også :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: