Viktig å nyte turen

Vi nærmer oss august med stormskritt (bokstavelig talt). Sommeren har kanskje ikke vært den beste så langt værmessig, men det betyr ikke at vi ikke har brukt all vår ledige tid til å rekognosere stier innfor Fjellmillom Stisykkelfest. Det vi kan konstatere er at fjellsykling er en opplevelse uansett vær. Til og med i beskjedne +6 grader, horisontalt hagel og regn så kan turen være fin hvis selskapet er hyggelig og du har med deg en vind- og vanntett jakke – og gjerne noe ull både på overkropp og føtter :)
Vi skal jo ut på både noen korte og lange turen under helgen og for å nyte de mest mulig er vår anbefaling å ta det litt med ro slik at man har tid til å se seg rundt – andas litt fjelluft i godt snakketempo. Vi beregner god tid på alle turer sånn at vi skal kunne gjennomføre også uten å gå tomme midt i. Det blir også noen transportetapper på grus hvor man ruller litt lettere enn i terrenget. På den lengste turen venter også en veldig hyggelig pauseplass midt i løypa – hvor vi vil bli godt ivaretatt av lokale folk.
Vi håper at dere som blir med er en god miks av erfarne stisyklister, mindre erfarne stisyklister, endurosyklister, de som er mest opptatt av treningen sykling gir og de som er mest opptatt av turer med bamsemoms og fine stunder. Vi håper og trur at dere alle kommer til å finne utfordringer, flyt og nye favorittstier under campen.
Er du fortsatt i tenkeboksen? det finnes plasser kvar, men ikke vent for lenge da ;) og ikke vent på værmeldingen – været i fjellet er ikke helt enkelt å forutse ens for de mest etablerte meteorologene – så her håper vi at du har guts nok til å gamble litt. Vi vet at du tåler litt regn hvis det skulle skje.

Er det noe du lurer på? ikke nøl med å ta kontakt så svarer vi på alle spørsmål :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: