Fjellmillom 2019 16-18 august

Vi skal selvfølgelig arrangere Fjellmillom Stisykkelfest også i 2019. Vi synes vi har funnet et fungerende konsept og programmet ser derfor veldig likt ut nå som i 2018. Det kan godt hende turene ser litt annerledes ut, men det vil være i stort sett det samme opplegget :)

Fjellmillom er i år et underarrangement av SykkelVIKU i Ringebu. Er du veldig gira på å få testet ut mest mulig av syklingen i Ringebu anbefaler vi sterkt å kjøpe dagspass på onsdag og/eller torsdag på SykkelVIKU i tillegg til billetter til Fjellmillom.

Billetter kommer til å selges gjennom friflytbestill.no også i år og målet er å ha dem i salg før utgangen av april. Vi oppdaterer med link til billettene både på facebook og på programmet her inne når alt er klart :)

Vi håper på å se både gamle og nye ansikter på årets camp!

Pushbike er også fint

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: