Blir det typisk Fjellmillomvær i år?

Nedtellingen har virkelig startet inn mot årets Fjellmillom Stisykkelfest. Tredje gangen gillt. Hadde det vært denne helgen kunne vi sagt at det var typisk Fjellmillomvær – regnet pøser ned, molnen henger lavt over fjelltoppene og røttene er sleipe. Heldigvis er det en uke igjen før vi skal over fjellet fra Venabygdsfjellet til Ringebufjellet og ned til Ringebu! Og vi vet vel egentlig fra tidligere år at uansett hvor dårlig været er så blir det en minneverdig tur som vi gjerne snakker om i ettertid :)

Men vi kan heller ikke annet enn å innrømme at vi er veldig spente på hva været vil by på neste helg – det ser mer lovende ut enn tidligere år, men vi tør ikke å dra noen sluttsatser før vi er tett innpå fredag neste uke.

Våre trofaste demo-leverandører fra 7Blåner har skjønt tegninga for lengesiden (eller i hvert fall siden de to siste Fjellmillom-opplevelsene sine) og har sponset oss med to fete premier til uttrekning i forkant av arrangementet. Dem gir oss TO jakker fra 7Mesh – en Goretex jakke for dame og en Softshell jakke for herre. Dette er helt fantastiske klær som er designet for syklister – dere to som er heldige å bli trukket som vinnere kan nyte turen på lørdag uansett vær ;)

Hva skal du gjøre for å være med i uttrekningen? Du må bare melde deg på Fjellmillom Stisykkelfest før onsdag 14.8 klokken 12.00. Enkelt og greit.

Vi håper å se akkurat deg i neste uke – vi gleder oss masse til finfin fjellsykling, hyggelige middager og spennende quiz!

Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: