Fjellmillom Stisykkelfest

Ringebu Sykkelgruppe inviterer for andre gang til episk stisykling på Venabygds- og Ringebufjellet helgen 17-19 august. Vi anbefaler at du har god erfaring med stisykling fra før for å få mest mulig ut av helgen. Alle turer foregår med guide og vi har satt et tak på 30 deltagere. Vi ønsker et lite arrangement dels fordi vi er en liten arrangør, men også fordi vi skal inn i det som er sårbart villreinområde i fjellet, noe vi har fått tillatelse til fra Fjellstyret og Statskog. For øvrig ønsker vi at stiene på fjellet skal se like ut både før og etter arrangementet.

Program (oppdatert 12.8 2018 men med forbehold om endringer)

FREDAG:

12.00 registrering starter (ved sykkelstallen – gå inn i resepsjonen og følg skilter) innsjekk på Spidsbergseter fra 15.00 for dere som skal bo der (Finnes rom for å oppbevare bagasje for den som trenger det – si i fra i resepsjonen)

14.00 Guidete turer med utgangspunkt fra Spidsbergseter. En topptur og en eller kanskje to litt flatere turer. Meld hvilken tur du ønsker å delta på ved registrering.

19.30 Middagsbuffet på Spidsbergseter. Hvis du ikke bor på hotellet, eller med selvhushold og ønsker å være med på middagen: gi oss beskjed seinest torsdag 16.8 klokken 16.00 så gir vi beksjed til hotellet – Pris 445,- per person. Eventuelle allergier må også gis besjked om (gjelder alle deltagere)

21.00-22.00 Quiz i Aquavitfjøset (fine premier) og informasjon om lørdagens tur.

LØRDAG:

Tidlig frokost for de som bor på hotellet. Start 07.30. Hvis noen som ikke bor på Spidsbergseter ønsker å kjøpe frokost så er dette mulig og koster 180,- per person.

09.00 og kanskje også 10.00 (vi vurderer å dele inn startene for ulike grupper, endelig avgjørelse på dette blir tatt på fredagen og informert om i akevittfjøset) Guidet heldagstur på sti som starter i åpent fjell-landskap og avsluttes på barnålstier ned til Ringebu sentrum. Det blir pauser underveis. Husk å pakke sekken med både klær og mat + ekstra slanger og verktøy. Pakk også en pose med tørre klær til å skifte nede i Ringebu. Denne kan du sende med i bil fra hotellet før turen starter. Blir å hente ved G-sport Ringebu.

15.00-18.00 Afterbike i Ringebu sentrum, her serveres en deilig matbit på Værfast, inkludert for alle (ta med kort/kontanter for kjøp av drikke). G-sport Ringebu holder åpent for den som trenger mekkehjelp. Sykkelvask og transport av sykler fra G-sport (sykler leveres på bakgården til G-sport Ringebu, under eget ansvar, men de blir passet på).

18.00 ca Buss tilbake til hotellet

19.30 ca STOR buffet på Spidsbergseter inkludert for alle. Drikke kjøpes ekstra. Sosialt etter middagen med informasjon om søndagens turer.

SØNDAG:

Frokost for de som bor på Spidsbergseter 08.00-10.00. Hvis noen som ikke bor på Spidsbergseter ønsker å kjøpe frokost: 180,- per person.

10.30 Start på guidete «toppturer» med utgangspunkt fra Spidsbergseter, forbered deg på noe push bike, tekniske stier og episke nedkjøringer! vi driver på så lenge folk orker å sykle ;) I fjor ble det 3 topper for de som ble med lengst. Det er mulig å avbryte turen flere plasser. Ta med nistepakke!

13.00-16.00 Videregående stikurs med Aslak Mørstad. Det blir mulig å være med på en liten tur før dette på morgenen hvis ønskelig, tidspunkt må vi få komme tilbake til og avtaler dette direkte med dere som vil være med.

DEMO: Rocky Mountain (7 Blåner) er på plass gjennom hele helgen. Utenfor sykkelstallen. Oppmerket testløype med utgangspunkt fra demoplassen. Her har du mulighet til å teste neste års sykler!

PAKKELISTE

Sekk med god plass – vi blir ute en del timer på turene.

Ekstra slanger, pumpe, kjedelås, verktøy (dekkspaker, kjedekutter) og annet du måtte trenge. Tørre klær til skift på fjellet (ull er å anbefale) i hvert fall overdel og sokker + ekstra hansker. Knebeskyttere anbefales

Vindtett/regntett jakke, Buff

Vannflasker/camelback – kanskje noe energidrykk.

Nistepakke på turene (kan smøres for et tillegg i pris: 120,- si i fra til frokostvakt hvis du ønsker dette)

Badeklær for den som tenkt å benytte badeanlegget (åpent 09-21 hver dag). Bor du ikke på Spidsbergseter kan inngangsbillett kjøpes ekstra: 140,- per dag.

Lås til sykkelen for den som ønsker dette (sykkelstallen blir låst og brukes kun av campen denne helgen)

Sengetøy/håndklær for deg som bor med selvhushold – hvis ikke du skal leie fra hotellet

Deltagelse på campen skjer på eget ansvar og egenerklæring må signeres ved utlevering av billetter.

Vi arrangerer dette i samarbeid med Spidsbergseter Resort Rondane, G-Sport Ringebu, TIMBR og Værfast. Spidsbergseter er basen for sykkelfesten, her får du gode tilbud på overnatting og her starter alle turer.
G-sport Ringebu sørger for proff mekking hvis noe skulle gå skeis med sykkelen din under lørdagens langtur og det jobbes med å få noen kule demosykler på plass. TIMBR stiller med proff filming og foto under helgen. Værfast sponser med kaffe og bakst på en koselig plass underveis på lørdagens langtur.

Billetter selges på friflytbestill.no. Pris FRA 1200,- inkluderer følgende:

– Guidete turer fredag, lørdag og søndag
– Lunsj i Ringebu sentrum lørdag
– Shuttling opp på fjellet lørdag
– Middag på Spidsbergseter lørdag
– Tilgang til alle sosiale happenings

Drevet av WordPress.com.

opp ↑