Fjellmillom Stisykkelfest

Du finner billetter til Fjellmillom Stisykkelfest her

Bli med i uttrekningen av en Goretex damejakke og en Softshell herrejakke fra 7Mesh – sponset av 7Blåner – ved å melde deg på før onsdag 14.8 klokken 12.00! Da stenger også påmeldingen på Friflybestill.no.

Ringebu Sykkelgruppe inviterer for tredje gang til episk stisykling på Venabygds- og Ringebufjellet helgen 16-18 august. Fjellmillom Stisykkelfest blir denne gangen et underarrangement til SykkelVIKU i Ringebu. Som tidligere år blir dette arrangementet med utgangspunkt fra Spidsbergseter Resort Rondane hvor det er holdt av rom til rabatterte priser for deltakere på Fjellmillom. Rommene må bestilles seinest 20. juli for å få del i rabatten!

Vi anbefaler at du har god erfaring med stisykling fra før for å få mest mulig ut av helgen. Alle turer foregår med guide og vi har satt et tak på 30 deltagere. Vi ønsker et lite arrangement dels fordi vi er en liten arrangør, men også fordi vi skal inn i det som er sårbart villreinområde i fjellet, noe vi har fått tillatelse til fra Fjellstyret og Statskog. For øvrig ønsker vi at stiene på fjellet skal se like ut både før og etter arrangementet.

Program (med forbehold om endringer)

FREDAG:

12.00 registrering starter (ved sykkelstallen – gå inn i resepsjonen og følg skilter) innsjekk på Spidsbergseter fra 15.00 for dere som skal bo der (Finnes rom for å oppbevare bagasje for den som trenger det – si i fra i resepsjonen)

14.00 Guidete turer med utgangspunkt fra Spidsbergseter. En topptur og en eller kanskje to litt flatere turer. Meld hvilken tur du ønsker å delta på ved registrering i sykkelstallen.

19.30 Middagsbuffet på Spidsbergseter. Hvis du ikke bor på hotellet, eller med selvhushold og ønsker å være med på middagen er det mulig å bestille plass for 445,- per person. Ta kontakt direkte med hotellet for å avtale dette og si at du hører til Fjellmillom for å få sitte sammen med resten av gjengen.

21.00-22.00 Quiz i Aquavitfjøset (fine premier) og informasjon om lørdagens tur.

LØRDAG:

Tidlig frokost for de som bor på hotellet. Start 07.30. Hvis noen som ikke bor på Spidsbergseter ønsker å kjøpe frokost så er dette mulig og koster 180,- per person.

09.00 og kanskje også 10.00 (vi vurderer å dele inn startene for ulike grupper, endelig avgjørelse på dette blir tatt på fredagen og informert om i akevittfjøset) Guidet heldagstur på sti som starter i åpent fjell-landskap og avsluttes på barnålstier ned til Ringebu sentrum. Det blir pauser underveis. Husk å pakke sekken med både klær og mat + ekstra slanger og verktøy. Pakk også en pose med tørre klær til å skifte nede i Ringebu. Denne kan du sende med i bil fra hotellet før turen starter. Blir å hente på Sport 1 i Ringebu.

15.00-17.30 Afterbike i Ringebu sentrum, her serveres en deilig matbit på Værfast, inkludert for alle (ta med kort/kontanter for kjøp av drikke). Sport1 Ringebu holder åpent for den som trenger mekkehjelp og dere kan skifte i garasjen her.  Sykkelvask er på brannstasjon i Ringebu på andre siden vegen – spør noen av guidene for vegbeskrivelse hvis du ønsker å vaske sykkelen.

17.30 ca Buss tilbake til hotellet – fra Kaupanger (midt emot Værfast). Syklene deres blir selvfølgelig også fraktet opp til hotellet igjen.

19.30 ca STOR buffet på Spidsbergseter inkludert for alle. Drikke kjøpes ekstra. Sosialt etter middagen med informasjon om søndagens turer.

SØNDAG:

Frokost for de som bor på Spidsbergseter 08.00-10.00. Hvis noen som ikke bor på Spidsbergseter ønsker å kjøpe frokost: 180,- per person.

10.30 Start på guidete «toppturer» med utgangspunkt fra Spidsbergseter, forbered deg på noe push bike, tekniske stier og episke nedkjøringer! vi driver på så lenge folk orker å sykle ;) I fjor ble det 3 topper for de som ble med lengst. Det er mulig å avbryte turen flere plasser. Ta med nistepakke!.

DEMO: Rocky Mountain (7 Blåner) er på plass gjennom hele helgen. Utenfor sykkelstallen. Her har du mulighet til å teste neste års sykler!

PAKKELISTE

Sekk med god plass – vi blir ute en del timer på turene.

Ekstra slanger, pumpe, kjedelås, verktøy (dekkspaker, kjedekutter) og annet du måtte trenge. Tørre klær til skift på fjellet (ull er å anbefale) i hvert fall overdel og sokker + ekstra hansker. Knebeskyttere anbefales

Vindtett/regntett jakke, Buff

Vannflasker/camelback – kanskje noe energidrykk.

Nistepakke på turene (kan smøres for et tillegg i pris: 120,- si i fra til frokostvakt hvis du ønsker dette)

Badeklær for den som tenkt å benytte badeanlegget (åpent 09-21 hver dag). Bor du ikke på Spidsbergseter kan inngangsbillett kjøpes ekstra: 140,- per dag.

Lås til sykkelen for den som ønsker dette (sykkelstallen blir låst men kan komme å brukes av andre gjester enn dem som er med på Fjellmillom)

Sengetøy/håndklær for deg som bor med selvhushold – hvis ikke du skal leie fra hotellet

Deltagelse på campen skjer på eget ansvar og egenerklæring må signeres ved utlevering av billetter.

Billetter selges på friflytbestill.no. Pris FRA 1490,- inkluderer følgende:

– Guidete turer fredag, lørdag og søndag
– Lunsj i Ringebu sentrum lørdag
– Shuttling opp på fjellet lørdag
– Middag på Spidsbergseter lørdag
– Tilgang til demosykler, quiz og eventuelt andre sosiale happenings som er med i programmet til Fjellmillom

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: