Spidsbergseter Resort Rondane

Logo

Fjellmillom Stisykkelfest har utgangspunkt fra Spidsbergseter. Vi anbefaler virkelig å booke opphold her for å få med seg mest mulig av det sosiale underveis i arrangementet. Det er på hotellets område alt av demo og sosiale happenings kommer til å skje og tilbakemeldinge fra fjorårets camp var at deltagerne likte veldig godt å være samlede på en plass.

Spidsbergseter gir gode rabatter på opphold til camp-deltagere som bestiller før 20 juli og de sponser også opphold for guidene. Du kan bo både på hotell med halvpensjon (Pris 2045,- per person i dobbeltrom, 2545,- i enkeltrom frem til 20/7) og i leiligheter med selvhushold (pris 3290,- per enhet frem til 20/7). Det finnes også «dusjpakke» å kjøpe for den som ønsker å overnatte i telt under campen (pris 695,- per person frem til 20/7). For booking av boende og dusjpakke: booking@spidsbergseter.no eller telefon 61284000. oppgi at du skal på Fjellmillom.

Spidsbergseter er et familiedrevet hotell som nå drives av 4e generasjon. Hotellet har en helt spesiell atmosfære, koselig og lunt med en moderne touch. Her finner du A la Carte servering, bar, badeanlegg og mye mer. Plasseringen midt på Venabygdsfjellet gjør dette til det perfekte utgangspunkt for både stisykling og vandring, stiene starter bokstavelig talt rett utanfor døra.

 

 

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: